بقائی: گزارش آژانس بزرگنمایی برخی از موارد فنی است دور دوم مذاکرات روسیه و اوکراین امروز در استانبول حمله یک فرد با کوکتل مولوتف به جمعیت حامی اسرای صهیونیست در کلرادو کابینه سودان منحل شد وال‌استریت‌ژورنال: کاخ سفید دستور توقف همه فعالیت‌های جدید تحریمی علیه ایران را صادر کرد حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند

گزارش وال استریت ژورنال از روشهای روسی برای خنثی کردن تحریم‌ها

«وال استریت ژورنال» در گزارشی به تلاش روس‌ها برای مقابله با افزایش قیمت مواد غذایی در مواجهه با تحریم‌های ضد روسی غرب پرداخته است. 
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۲ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 25
کد خبر: ۱۴۴۰۶۵

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته این روزنامه آمریکایی، «کسنیا آبرامووا» مانند بسیاری از شهروندان روس در تلاش است تا در برابر تورم بالا و اختلالات احتمالی عرضه مواد غذایی مرتبط با تحریم‌های اعمال شده علیه روسیه از خانواده خود محافظت کند. وی گفت: همه چیز گران است. این یک فاجعه است. بنابراین ما در باغ از صبح تا غروب در حال شخم زدن هستیم.

به گزارش این نشریه، گذراندن تابستان در یک ویلا در حومه سرسبز شهرها یک رسم در خانواده‌های روسی است و امسال، افراد بیشتری به باغبانی می‌پردازند تا هزینه‌های فزاینده مواد غذایی را جبران کنند. طبق این گزارش، قیمت مواد غذایی در ژوئن ۱۹.۱ درصد نسبت به ماه مشابه در سال ۲۰۲۱ افزایش یافته، در حالی که قیمت برخی از محصولات مانند شکر ۴۸ درصد نسبت به سال قبل و ماکارونی با ۲۸ درصد در مدت مشابه، با افزایش قابل توجهی همراه بوده است. 

«اولگا شوچنکو» جامعه شناس در کالج «ویلیامز» ماساچوست آمریکا در این خصوص گفت: شهروندان روس و به ویژه آن‌هایی که از نسل قدیمی هستند، در توالی طولانی از تحولات مختلف زندگی کرده‌اند و به این افتخار می‌کنند که می‌توانند از سختی‌ها عبور کنند و به منابع خود متوسل شوند. 

به گزارش وال استریت ژورنال، بر اساس نظرسنجی‌ای که امسال توسط مرکز تحقیقات بازار و افکار عمومی روسیه انجام شد، نزدیک به نیمی از مردم روسیه صاحب خانه روستایی یا باغچه هستند. حدود ۳۹ درصد از افراد مورد بررسی گفتند که قصد دارند تعطیلات تابستانی خود را در آن بگذرانند که پنج درصد بیشتر از سال گذشته است. اکثر آن‌ها گفتند که از زمین خود برای پرورش غذا استفاده می‌کنند.

طبق این گزارش، در دوره شوروی، دولت قطعه زمین و خانه‌های تابستانی را به ساکنان شهر اختصاص می‌داد. «جین زاویسکا» دانشیار جامعه‌شناسی در دانشگاه آریزونا گفت: با شکست اقتصاد دولتی در تولید میوه و سبزیجات کافی، دولت مردم را تشویق به ایجاد باغچه‌های خانگی کرده است.

در ادامه این گزارش آمده است: مقامات دولتی روسیه باغداری و کشاورزی را تشویق می‌کنند. ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه اخیرا قانونی را امضا کرد که قوانین اداری مربوط به مزارع محلی را تسهیل می‌کند. 

از زمان شروع بحران اوکراین، آمریکا و اروپا به دنبال محدود کردن مراودات و ارتباطات روسیه هستند و این کشور را هدف تحریم‌های فزاینده قرار داده‌اند. اخیراً «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین تاکید کرد که علیرغم طرح‌ها و نقشه‌های کشورهای غیردوست، منزوی کردن روسیه غیرممکن است. 

براساس گزارش خبرگزاری تاس، پسکوف با اشاره به فشار کشورهای غربی برای انزوای روسیه در نظام بین‌المللی گفت: علیرغم این واقعیت که کشورهای غیردوست، یا بهتر بگوییم متخاصم با ما، تلاش می‌کنند ما را از نظر اقتصادی، سیاسی و در حوزه تجارت منزوی کنند، اما اینجا هیچکس از انزوا صحبت نمی‌کند.

سخنگوی کرملین در ادامه تاکید کرد «آن‌ها نمی‌توانند ما را متوقف کنند چرا که در جهان امروز غیرممکن است که بتوانید کشوری را منزوی کنید، مخصوصا کشور بزرگی مثل روسیه». /فارس

ارسال نظر